• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De Telegraaf

StainAway in De Telegraaf

Regelmatig schrijven diverse media over StainAway. En daar zijn wij best een beetje trots op. Want hoe leuk is het dat wij niet alleen zeggen dat de producten van StainAway goed werken, maar dat anderen dit bericht ook overnemen!

In de weekendbijlage van De Telegraaf is StainAway beoordeeld, zonder dat wij dit wisten. En dat hebben we geweten... Een weekend lang hebben we niets anders gedaan dan StainAway vlekkenspray en StainAway vlekkendoekjes ingepakt en opgestuurd.

De reacties op het artikel in De Telegraaf waren ronduit lovend. StainAway doet wat het beloofd: Vlekken snel en goed verwijderen, zonder te wassen.

Probeer StainAway vlekverwijderaar zelf ook

De beste manier om overtuigd te raken van de werking van StainAway, is om het zelf te proberen. De Telegraaf kan er over schrijven, maar zelf ontdekken is uiteindelijk het beste.

Dus heb je te maken met aardbeienvlekken, rode wijn vlekken, roestvlekken, urinevlekken of andere vlekken? Dan moet je StainAway echt proberen. Geloof ons: Je zult niet teleurgesteld zijn. 

Hoe verwijder je vlekken met StainAway?

De werking van StainAway is super simpel. En juist daarom is StainAway altijd een feestje om mee te werken.

Zo verwijder je een vlek met StainAway:

  1. Maak de vlek nat met wat koud water
  2. Spray StainAway op de vlek
  3. Wrijf StainAway goed in met je vinger
  4. Spoel na met wat koud water

Terwijl je StainAway erop doet, verdwijnt de vlek vanzelf. Het is echt waar. En ja: we weten dat het te mooi klinkt om waar te zijn, maar toch is het zo. Onze regel is simpel. Ben je niet tevreden? Dan stuur je StainAway gratis naar ons terug. Niet goed, geld terug dus!