• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Vlekkenverwijderaar die werkt!

StainAway is een vlekkenverwijderaar die zich op vele manieren onderscheidt ten opzichte van andere bekende vlekverwijderaars. Want met StainAway verwijder je heel veel vlekken vrijwel direct en in de meeste gevallen is een wasmachine niet eens nodig!

Vlekkenverwijderaar voor kleding, tapijt, bank, textiel en veel meer

Je kunt de kleding aanhouden wanneer je de vlekken laat verdwijnen. Omdat StainAway vrijwel geurloos is, zal niemand merken dat er een aantal minuten geleden nog een vlek op je kleding zat. De plek waar de vlek zat moet natuurlijk wel even drogen. Daarnaast is StainAway vlekverwijderaar geheel biologisch afbreekbaar & vrij van chloor en bleekmiddelen, waardoor StainAway geen schade toebrengt aan de kleding.

Vlekverwijderaar uit Noord-Amerika

Van origine werd deze vlekverwijderaar enkel in diverse laboratoria en zorginstellingen in de Verenigde Staten gebruikt, omdat dit product de daar veel voorkomende vlekken wel kon verwijderen, zoals bloedvlekken. Door de effectieve werking namen de werknemers de vlekverwijderaar stiekem mee naar huis om het ook privé te kunnen gebruiken. Na vele jaren is het product ontwikkeld tot wat het nu is en kan iedereen gebruik maken van dit geweldige product! Uiteraard is het een geheim wat de exacte formule is.

Vlekken verwijderen

Met StainAway kun je snel en gemakkelijk:

Ben je overtuigd en wil je StainAway vlekverwijderaar zelf proberen? Bestel dan direct in de StainAway webshop en je hebt dit unieke product binnen 1-2 werkdagen in huis!


LET OP! Met StainAway wordt vlekken maken leuk en het kan een verslavend effect hebben!

Vlekverwijderaar die werkt

StainAway is een vlekverwijderaar die echt werkt. De positieve reviews van onze klanten zeggen genoeg. 5 uit 5 sterren op Google en ook op Kiyoh worden we met gemiddeld een 8,1 beoordeeld. Probeer StainAway vlekkenspray of StainAway vlekkendoekjes zelf en laat je verbazen door het resultaat.

Veel vlekverwijderaars zeggen dat ze hard zijn tegen vlekken. Dat kan, maar ze zijn ook vaak hard voor je kleding. StainAway werkt op basis van natuurlijke ingrediënten. In plaats van de vlek te maskeren, lossen we de vlekmoleculen op. Het resultaat is dat de vlek daadwerkelijk uit je kleding of textiel verdwijnt.

Vlekkenverwijderaar op organische basis

StainAway is 100% organisch en biologisch. Het bevat géén chloor- of bleekmiddelen. StainAway is veilig voor mens en dier en vriendelijk voor het milieu.