• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lippenstift uit kleding krijgen

Lippenstift uit kleding

Make-up vlekken verwijderen kan soms een hele klus zijn. Ook het verwijderen van lippenstift uit kleding kan soms lastig zijn. Toch is de vlek makkelijk gemaakt. Lippenstift zit natuurlijk rond je gezicht en je gezicht zit vrij snel bij je kleding. Een trui aan- of uit trekken, een witte blouse; je hebt snel lippenstift in je kleding zitten. Maar hoe krijg je dit er nou snel en makkelijk uit? Met StainAway natuurlijk.

Stappenplan om lippenstift vlekken uit je kleding te krijgen

Het is belangrijk om te weten dat de ene lippenstift de andere lippenstift niet is. Daarom zal StainAway sommige lippenstift vlekken heel makkelijk uit je kleding halen, terwijl andere lippenstift juist niet zo makkelijk uit je kleding te verwijderen is. Het hangt vaak af van de biologische samenstelling van de lippenstift.

Om te beginnen is het belangrijk dat je de vlek goed nat maakt. StainAway spray of StainAway vlekkendoekjes werken het beste op een goed natte vlek. Het nat maken doe je gewoon met koud water. 

Na het natmaken van de vlek spray je StainAway op de lippenstiftvlek, of wrijf je goed met het StainAway vlekkendoekje op de vlek. Tot slot spoel je even kort na met koud water.

Dus om lippenstift uit kleding te krijgen:

  1. Maak de lippenstift vlek op je kleding nat met koud water
  2. StainAway op de lippenstift vlek in je kleding
  3. Goed inwrijven met je vinger
  4. Even naspoelen met koud water

Als het goed is, is je lippenstift vlek uit je kleding verdwenen.