• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

StainAway

StainAway is een vlekverwijderaar die zich op vele manieren onderscheidt ten opzichte van andere bekende vlekkenmiddelen. Met StainAway verwijder je heel veel vlekken in slechts enkele minuten en in de meeste gevallen is een wasmachine niet eens nodig! Je kunt de kleding aanhouden wanneer je de vlekken laat verdwijnen. Omdat StainAway vrijwel geurloos is, zal niemand merken dat er een aantal minuten geleden nog een vlek op je shirt of rok zat. De plek waar de vlek zat moet natuurlijk wel even drogen! Daarnaast is de vlekverwijderaar geheel biologisch afbreekbaar & vrij van chloor en bleekmiddelen, waardoor StainAway geen schade toebrengt aan de kleding en het milieu.

Van origine werd deze vlekverwijderaar enkel in diverse laboratoria en zorginstellingen in de Verenigde Staten gebruikt, omdat dit product de daar veel voorkomende vlekken makkelijk kan verwijderen. Door de effectieve werking namen de werknemers de vlekverwijderaar stiekem mee naar huis om het ook privé te kunnen gebruiken. Na vele jaren is het product ontwikkeld tot wat het nu is en kan iedereen gebruik maken van dit geweldige product! Uiteraard is het een geheim wat de exacte formule is.

Met StainAway verwijder je vlekken als:

Ben je overtuigd en wil je StainAway vlekverwijderaar zelf proberen? Bestel dan direct in de StainAway webshop en je hebt dit unieke product binnen 2-3 werkdagen in huis!

LET OP! Met StainAway wordt vlekken maken leuk en het kan een verslavend effect hebben!