• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Urinevlekken verwijderen uit kleding, matras of tappijt.

Urinevlekken verwijderen met deze tips

Om te beginnen: Urinevlekken verwijderen kan een erg lastige klus zijn. Omdat urinevlekken net zoals bloedvlekken lichaamseigen vlekken zijn, is de samenstelling van een urinevlek erg lastig. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en vooral bij kinderen of ouderen komen urinevlekken vaak voor.

Beproefde werking, vanuit Noord-Amerika naar Europa

StainAway vlekverwijderaar werkt op basis van 100% natuurlijke en organische ingrediënten. Ons product wordt in Noord-Amerika ontzettend veel gebruikt in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen, waar bloedvlekken en urinevlekken aan de orde van de dag zijn. Zeker met het witte textiel wat veel op deze plekken wordt gebruikt, is het belangrijk om een goed en efficiënt schoonmaakmiddel te hebben om urinevlekken te verwijderen. StainAway is zo'n middel. 

Urinevlekken verwijderen uit bijvoorbeeld een matras of dekbed is met StainAway vlekkenverwijderaar geen probleem. Maak de urinevlek nat met koud water, spray StainAway op de urinevlek of wrijf met het StainAway vlekkendoekje over de vlek, ga met een natte doek over de plek. Wanneer je StainAway op het dekbed gebruikt kun je deze gewoon wassen, gebruik je StainAway op en matras, ga dan even met de stofzuiger over de natte plek om het restant van het sop uit het matras te stofzuigen. 

Urinevlekken verwijderen

Wil je simpel en snel urinevlekken verwijderen? Dan moet je StainAway spray of StainAway vlekkendoekjes gebruiken. Met StainAway verwijder je urinevlekken vrijwel direct uit je kleding, bank, matras, vloerbedekking en nog veel meer. 

Volg onderstaande stappen om urinevlekken met StainAway te verwijderen:

  1. Maak de urinevlek nat met koud water;
  2. Spray StainAway op de urinevlek en wrijf in met je vinger / of natte theedoek;
  3. Laat StainAway ongeveer 2 minuten inwerken;
  4. Spoel na met voldoende koud water. 
  5. Is de vlek nog zichtbaar? Herhaal de stappen en was het kledingstuk zoals gebruikelijk.

Bij stoffen anders dan kleding bijvoorbeeld: tapijt, een stoffen stoel of een bank, dien je het restant van het stof uit de stof te stofzuigen.

Bestel StainAway

Tips op internet om urinevlekken te verwijderen

Op veel meer plekken op internet is te vinden hoe je urinevlekken kunt verwijderen. HG vlekverwijderaar claimt urinevlekken te verwijderen. Alleen de werking van HG is anders dan die van StainAway. StainAway werkt op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. Dat is wel zo fijn voor mens en dier. 

Oma weet raadt en Tante Kaat hebben ook hun eigen oplossingen om urinevlekken te verwijderen. Vaak is dit in combinatie met een sopje. Maar ja, die oplossing heb je zelf waarschijnlijk ook al bedacht. Iedereen kan wel een sopje thuis maken, maar het gaat er juist om dat je de urinevlek makkelijk, simpel en snel verwijderd. Daarvoor is StainAway in huis hebben toch echt de beste oplossing. Dus bestel StainAway online als spray of vlekkendoekje.