• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Koffie vlekken verwijderen

Koffie vlekken verwijderen

Zit je net rustig aan je kopje koffie, aan je werktafel thuis, en ja hoor: Je vinger blijft achter het oortje hangen. Of je loopt een klein stukje en je wiebelt net even onhandig; koffie vlek op het tapijt of vloerbedekking. Hoe krijg je die koffie vlekken er nu makkelijk en snel uit? Heel makkelijk. Wij geven je de beste tips op deze pagina om koffie vlekken te verwijderen uit je kleding, bank en ander textiel.

Simpel koffie vlekken verwijderen uit textiel

Koffievlekken verwijderen met StainAway is geen probleem. Of het nou een verse of een oude koffievlek is met StainAway haal je de vlek eenvoudig uit je kleding. Hoe? Maak de koffievlek nat met koud water, spray StainAway op de koffievlek, wrijf StainAway in de vlek en spoel na met voldoende koud water. 

Is de vlek nog zichtbaar? Herhaal dan de stappen en laat StainAway iets langer in de koffievlek trekken alvorens je het kleding stuk wast zoals gebruikelijk. 

 

Hoe verwijder je een koffievlek uit je kleding?

  1. Maak de Koffievlek nat met koud water;
  2. Spray StainAway op de koffievlek en wrijf in met je vinger;
  3. Laat StainAway ongeveer 2 minuten inwerken;
  4. Spoel na met voldoende koud water;
  5. Is de vlek nog zichtbaar? Herhaal de stappen en stop het kledingstuk in de wasmachine.

 

Bij stoffen anders dan kleding bijvoorbeeld: tapijt, een stoffen stoel of een bank, dien je het restant van het stof uit de stof te stofzuigen.

 

         Bestel StainAway 

 

Andere manieren om een koffievlek te verwijderen

Velen herkennen het ongetwijfeld. Je heb je witte blouse / overhemd gestreken en hebt later op de dag een belangrijke vergadering. Je komt vrolijk binnen pakt je eerste kopje koffie en dan gaat het mis. Er valt een druppel koffie net op je witte blouse! Heb je in dit geval de vlekkendoekjes van StainAway bij je dan is dit geen probleem, en koffievlek is dan zo weer uit je kleding! 

Maar in het geval dat de StainAway vlekkendoekjes net op zijn, dan zijn er nog andere oplossingen

  1. Zodra de koffievlek op je blouse terecht komt ren dan direct naar de kantine en vraag om zout. Strooi zout op de vlek, laat even inwerken en veeg vervolgens met een theedoek het zout van je blouse. De koffievlek is in dit geval niet weg maar wel een stuk minder zichtbaar.

  2. Vraag een collega die net vader of moeder is geworden of zij toevallig babydoekjes bij zich heeft. Leg het babydoekje op de koffievlek en wacht een paar minuten. De babydoekjes absorberen het grootste gedeelte van de vlek. Dit werkt net als de vorige tip enkel op verse koffievlekken!

  3. Kijk of er sodawater beschikbaar is. Sodawater is redelijk effectief voor het verwijderen van koffievlekken. Ook hierbij zal de vlek nog wel een beetje zichtbaar zijn, maar het zal een stuk minder opvallen.

Oude koffie vlekken verwijderen?

Ook oude koffie vlekken gaan makkelijk uit je kleding of textiel met StainAway. Voor ons schoonmaakproduct maakt het niet uit of het een oude of een nieuwe koffie vlek is. 

De spray is handig om in huis te hebben. De vlekkendoekjes van StainAway zijn ideaal voor onderweg. Als je tijdens een afspraak, je meeting, vergadering op kantoor of ergens anders een koffie vlek krijgt, dan is het goed om een StainAway doekje bij je te hebben!

Ook voor andere lastige vlekken

Ook voor andere vlekken van etenswaren is StainAway de oplossing. Je kunt StainAway ook heel goed gebruiken om: