• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bloedvlekken verwijderen uit kleding. matras, tapijt en andere stoffen?

Bloedvlekken verwijderen

Bloedvlekken verwijderen? Dat lijkt een lastige klus. Maar op deze pagina geven wij jou de oplossing op bloedvlekken te verwijderen. Zelfs ingedroogde bloedvlekken verwijderen is met onze oplossing een fluitje van een cent.

Bloedvlekken zijn lastige vlekken

Een vlek die vaak lastig is te verwijderen is een bloedvlek. Ook ingedroogde bloedvlekken verwijderen is een lastige klus. Gelukkig is Bloedvlekken verwijderen met StainAway vlekverwijderaar of StainAway vlekkendoekjes geen probleem. Met StainAway verwijder bloedvlekken uit je kleding, matras, kussens, tapijt of andere bekleding.

De reden dat bloedvlekken lastig te verwijderen zijn, is omdat vlekken van bloed snel intrekken in textiel en hardnekkig zijn om te verwijderen. 

StainAway kan (ingedroogde) bloedvlekken verwijderen

Van oorsprong is StainAway een product wat in ziekenhuizen over de hele wereld gebruikt wordt. En daar heb je hem dus al: Het product is speciaal gemaakt om bloedvlekken te verwijderen. Dus ook ingedroogde bloedvlekken verwijderen doe je eenvoudig met StainAway. Het resultaat is echt verbluffend. Terwijl je de StainAway spray of het StainAway vlekkendoekje in aanraking laat komen met de bloedvlek, verdwijnt deze letterlijk.

Hoe kan het dat StainAway bloedvlekken kan verwijderen

Dat komt door de samenstelling van StainAway. StainAway is een verwijderaar van bloedvlekken op basis van natuurlijke ingrediënten. Het bevat geen chloor of bleek. Dus het maskeert de bloedvlek niet; het lost de bloedvlekken daadwerkelijk op. Juist deze werking is zo bijzonder en daarom wordt het veel in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en andere professionele instellingen gebruikt. Nu kun jij dus ook thuis heel eenvoudig bloedvlekken verwijderen met StainAway.

Hoe het werkt? Maak de bloedvlek een klein beetje nat, spray StainAway op de bloedvlek, wrijf StainAway in de bloedvlek, laat 2 minuten inwerken en spoel na met koud water. Het maakt niet uit of het een verse of een oude bloedvlek betreft.       

Bestel StainAway

 

Bloedvlekken verwijderen uit kleding of andere stof stappen plan? 

Heel eenvoudig. Volg onderstaande stappenplan om bloedvlekken uit kleding of kledij te verwijderen:

  1. Maak de bloedvlek nat met koud water;
  2. Spray StainAway op de bloedvlek en wrijf goed in met je vinger;
  3. Laat StainAway 2 minuten inwerken;
  4. Spoel na met voldoende koud water
  5. Is de vlek nog zichtbaar? Herhaal de stappen

Andere manieren om bloedvlekken te verwijderen

Iedereen heeft wel eens een wondje die je niet opmerkt, maar dat je erachter komt zodra je,je overhemd gaat strijken of wanneer je het bed gaat opmaken. Bloedvlekken verwijderen is wanneer de bloedvlek nog niet is ingedroogd al lastig, maar zodra deze is ingedroogd is het nog lastiger om deze te verwijderen. 

Het eenvoudigst is natuurlijk om StainAway vlekverwijderaar te gebruiken omdat dit A het verwijderen van een bloedvlek heel eenvoudig maakt en B StainAway kun je ook op nog heel veel andere vlekken gebruiken. Zo kun je ook heel makkelijk aardbeivlekken, een rode wijn vlek, frambozenvlekken en heel veel andere soorten vlekken verwijderen uit je kleding, kledij, matras, bank, tapijt of vloerbedekking.

Andere tips die wij vonden over bloedvlekken verwijderen of ingedroogde bloedvlekken verwijderen uit bijvoorbeeld je bank, matras, kleding of kledij:

  1. Gooi melk over de bloedvlek en dep met een schone doek op de vlek. Was het kledingstuk en de kans is groot dat de vlek is verdwenen. Dit is natuurlijk lastig als het om een bloedvlek in je matras gaat, of een bloedvlek in je bank, tapijt, vloerbedekking of matras. Ook bij ingedroogde bloedvlekken is de kans op succes minder groot.

  2. Breng verdunde ammonia aan op de vlek en laat een paar uur inwerken. Stop het kledingstuk dan in de wasmachine was eerst op voorwas en vervolg dit programma met hoofdwas. Beetje zonde van het milieu als die wasjes, en ook ammonia is niet heel lekker om in je bed te gebruiken.

Deze tips vonden wij op Oma Weet Raadt, huis-en-tuin.infonu, Tante Kaat, WikiHow maar ook op wassen en Youtube. Mooie tips, maar wij vinden StainAway toch echt makkelijker. Je kunt direct bloedvlekken verwijderen of bloed vlekken verwijderen uit je matras, zonder cola of azijn te gebruiken.

Er zijn nog een aantal methoden de zeker helpen bij het verwijderen van bloedvlekken, maar waarom moeilijk doen als er StainAway is?