• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Aardbeienvlekken in kleding, tapijt of andere stof?

Met StainAway verwijder je eenvoudig een fruitvlek en dus ook een aardbeienvlekken uit je kleding, tapijt of andere stof. Maak de aardbeienvlek een klein beetje nat, spray StainAway op de aardbeienvlek, wrijf StainAway in de aardbeien vlek en spoel na met koud water. Het maakt niet uit of het een verse of een oude aardbeienvlek betreft.

Hoe haal je een aardbeienvlek uit je kleding, tapijt of ander stof?

  1. Maak de aardbeienvlek nat met koud water;
  2. Spray StainAway op de aardbeienvlek en wrijf in met je vinger;
  3. Laat StainAway minimaal 2 minuten inwerken;
  4. Spoel na met voldoende koud water/verwijder de vlek met een natte doek (gebruik voldoende koud water)
  5. Is de vlek nog zichtbaar? Herhaal de stappen en stop het kledingstuk in de wasmachine.

 

Bestel StainAway 

Andere tips voor Aardbeienvlekken

Er zijn op internet veel tips voor aardbeienvlekken te vinden. Oma weet Raadt heeft een paar tips verzameld. Zo kun je citroensap gebruiken of de vlek overgieten met kokend water. Ons lijkt het niet zo'n fijn idee dat je een aardbeienvlek met kokend water gaat overgieten terwijl je je kleding nog aan hebt. Met StainAway kun je je kleding gewoon aanhouden en de aardbeienvlek verwijderen. Wel zo fijn en veilig!

Waarom is een aardbeien vlek lastig te verwijderen?

De vlek van een aardbei is moeilijk te verwijderen met gewone schoonmaakproducten omdat het een rode vlek is. Rode vlekken zijn over het algemeen lastiger te verwijderen. Denk bijvoorbeeld ook aan vlekken van bramen (bramenvlekken), bessenvlekken, bosbessenvlekken of frambozenvlekken. Ze zijn allemaal heerlijk, maar ook echte vlekkenmakers.

Een aardbeienvlek valt ook direct erg op. Zeker als je een aardbeienvlek op een wit t-shirt of een witte bank of tapijt hebt wordt het pas echt vervelend.

Met de vlekkendoekjes of spray van StainAway weet je niet wat je overkomt. Je verwijdert echt direct een aardbeienvlek zonder het te hoeven wassen. Dat komt omdat StainAway vlekkendoekjes of StainAway spray de vlek oplost. En dat doet het zonder chemicaliën, bleek of chloor. 

100% natuurlijk

StainAway is een 100% natuurlijk product. De vlekkendoekjes en spray van StainAway hebben alleen een beetje alcohol om het proces van de vlek verwijderen wat makkelijker te maken. Voor de rest bestaan StainAway vlekkendoekjes en de StainAway spray alleen maar uit natuurlijke ingrediënten. Zo is het dus niet alleen een hele effectieve vlekverwijderaar, maar ook nog eens een hele milieuvriendelijke vlekverwijderaar.

Oude aardbeienvlekken

Soms heb je niet door dat je een aardbeienvlek hebt gemaakt. Of je hebt niet door dat je kindje of visite een aardbeienvlek heeft gemaakt in je prachtige tapijt of bank. De volgende dag kom je weer in de woonkamer of keuken en je ziet dat je prachtige bank of tapijt een grote aardbeienvlek heeft gekregen. Of erger nog: De aardbeienvlekken zitten er al veel langer in, misschien al wel een maand. In dat geval: Geen paniek, want StainAway verwijdert ook oude aardbeienvlekken, tot wel een paar jaar oud!

Wat moet je doen om oude aardbeienvlekken te verwijderen?

  1. Maak de oude aardbeienvlekken goed nat met koud water. Zorg dat het water echt goed in de aardbeienvlek is getrokken
  2. Spray wat StainAway op de oude aardbeienvlek, of wrijf goed met het StainAway vlekkendoekje op de oude aardbeienvlekken
  3. Laat StainAway inwerken op de aardbeienvlekken
  4. Spoel de oude aardbeienvlekken na met koud water
  5. En tadáá: De oude aardbeienvlekken zijn als sneeuw voor de zon verdwenen!