• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & Retourneren


StainAway wordt via PostNL verzonden naar het adres dat jij hebt opgegeven in je account tijdens de bestelling. Alle producten worden altijd vanuit de voorraad geleverd en wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-3 werkdagen te bezorgen. Aangezien wij afhankelijk zijn van PostNL kan dit soms iets langer duren. Bestellingen boven de € 20,- worden kosteloos verzonden!

 

In de meeste gevallen wordt de bestelling gevonden per briefpost, dit betekend dat u niet thuis hoeft te blijven voor het ontvangen van het pakketje. Wanneer de bestelling niet per briefpost verstuurd kan worden ontvangt u een Track & Trace code om het pakket te volgen.


RETOURNEREN

Binnen de wettelijke termijn van 14 dagen is het mogelijk een StainAway product te retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening en het product dient in de originele verpakking teruggezonden te worden. Verder vragen we je binnen 14 dagen een retourmelding te verzenden naar info@stainaway.nl. Zodra wij het retour gezonden product hebben ontvangen, storten wij binnen 7 werkdagen het bedrag terug op uw rekening.

Vermeld bij een retourzending altijd:

- Uw naam en adres
- Datum aankoop
- Reden retour
- Uw rekeningnummer (iban)

Het product kunt u retourneren naar:

StainAway B.V
Antwoordnummer 94707
9470 VG Zuidlaren

Voor een uitgebreid overzicht van onze algemene voorwaarden verwijzen wij u graag door naar de pagina algemene voorwaarden.