• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Aardbeivlek verwijderen

Aardbeivlek verwijderen

Een aardbei is heerlijk. Smaakt goed, is gezond. Maar een vlek van een aardbei kan erg vervelend zijn. Hij is vaak moeilijk te verwijderen uit kleding, textiel, je bank, een matras of zelfs je tapijt of vloerbedekking. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: StainAway spray of StainAway vlekkendoekjes. Zo heb jij geen stress meer van je aardbeivlek!

Waarom is een aardbeivlek moeilijk te verwijderen?

Een aardbeivlek is rood van kleur. En rood valt op. Zeker op een wit t-shirt, een witte trui, je bank of je tapijt of vloerbedekking. Je kunt proberen de aardbeivlek zo goed mogelijk te verwijderen, maar dat lukt lang niet altijd even goed.

Zodra je een aardbeivlek hebt, trekt het vocht van de aardbei in je textiel. Het blijft daar zitten en droogt vaak in. Daardoor blijf je die lelijke aardbeivlek nog vaak lang zien.

Zo verwijder je een aardbeivlek

Met StainAway spray of StainAway vlekkendoekjes kun je een aardbeivlek heel makkelijk en snel verwijderen. Zelfs een oude aardbeivlek krijg je makkelijk weg met StainAway.

Allereerst is het heel belangrijk dat je de aardbeivlek goed natmaakt. Pak een theedoek of een ander doekje en doe die even onder een koude kraan. Zorg dat je de aardbeivlek goed natmaakt.

Vervolgens neem je wat StainAway vlekkenspray of een StainAway vlekkendoekje. Spray StainAway of wrijf met het StainAway Vlekkendoekje de aardbeivlek goed in. Je zult direct resultaat zien en de aardbeivlek verdwijnt bijna direct!

Is de aardbeivlek weg? Dan pak je nog een keer wat koud water en wrijf je het restant van de StainAway spray of het StainAway vlekkendoekje weg. En weg is de aardbeivlek!

Andere tips voor een aardbeivlek

Er zijn ook andere manieren om een aardbeivlek te verwijderen. Maar heel eerlijk: die vinden wij niet zo goed of handig. Oma weet Raadt zegt dat je de aardbeivlek met heet water kunt overgieten. 

De website van Vooroma's Vlekkengids heeft ook nog wat huis-tuin-en keukentips voor een aardbeivlek. Maar StainAway is toch echt de makkelijkste manier. Gewoon zorgen dat je een flesje StainAway in je keukenkastje hebt staan, of een doosje vlekkendoekjes bij de hand hebt!